BRIO AIR SYSTEMS 

Het gamma van Brio Air Systems desinfecteert op een continue basis de lucht en sterileert de volledige omgeving, oppervlaktes, objecten, textiel, … door de combinatie van UVC-lampen en ozon productie.

Onze systemen laten u toe om te werken en klanten te ontvangen in de veiligheid van een gesteriliseerde en gedesinfecteerde omgeving.

Eigenschappen

STERILISEERT

 • LUCHT
 • VLOEREN
 • MUREN
 • TEXTIEEL
 • VOORWERPEN
 • MEDISCH MATERIAAL
 • ALLE SOORTEN OPPERVLAKTEN

VERNIETIGT

 • VIRUSSEN (o.a. COVID-19)
 • BACTERIËN
 • MICRO-ORGANISMEN

✓ Gratis Levering

✓ 100% Geproduceerd in de EU

✓ Kwaliteit van Aqua Brio

✓ 2 jaar garantie

Behandelingen

U.V.C. -Behandeling

Onze toestellen produceren constant UV-licht, dankzij de U.V.C-lampen die zich in de sterilisatieruimte van het apparaat bevinden. Deze ruimte is gemaakt van roestvrij staal om de U.V.C. stralen verder te versterken. De lucht wordt deze sterilisatiekamer ingestuwd zodat de lucht kan gezuiverd worden van bacteriën, virussen (COVID-19) en andere micro-organismen.

Zo wordt U voordurend beschermd en kan u rekenen op gedesinfecteerde lucht.

U.V.C. + Ozon Behandeling

Wanneer er zich niemand in de ruimte bevindt, kan u de ‘OZON’-mode activeren. Ozon is een krachtige oxidant die de volledige gewenste ruimte zal steriliseren. Ozon dringt door tot in de kleinste hoekjes van elke ruimte, in alle textieltypes en alle soorten oppervlaktes. Éénmaal de sterilisatie is voltooid, kan u de ruimte in alle veiligheid en zonder risico terug in gebruik nemen.

Zo kan u op elk moment uw werkruimte volledig steriliseren.

Sectoren waar onze toepassing kan gebruikt worden

Onze luchtfilter en -sterilisatiesystemen zijn bijzonder handig in enkele zeer specifieke sectoren:

Onze toestemmen zijn een echte meerwaarde voor praktijken en medische centra, tandartspraktijken, … omdat ze het toelaten om hun beroep in alle veiligheid uit te voeren. De gesteriliseerde lucht zorgt niet enkel voor een veilige werkplek voor de arts en zijn patienten maar zorgt er ook voor dat alles (oppervlakten, instrumenten, voorwerpen, …) volledig ontsmet worden.

In rusthuizen, woonzorgcentra en serviceflats kunnen onze toestellen zorgen voor propere lucht en volledige sterilisatie en ontsmetting van de gemeenschappelijke ruimtes en kamers.

Het gebruik van onze toestellen in restaurants, cafés en bars garandeert zowel aan het personeel als aan de klanten, een perfect gezonde en veilige omgeving door het steriliseren van de gehele ruimte (tafels, stoelen, textiel, decoratie, …) en het vernietigen van alle mirco-organismen zoals bacteriën en virussen.

In hotels, jeugdherbergen, B&B’s, vakantiehuizen, … lenen onze toestellen zich specifiek voor het ontvangen van gasten in gezonde en gesteriliseerde gemeenschappelijke ruimtes en in grondig ontsmette kamers (lucht, gordijnen, bed, badkamer, …).

Onze luchtsterilisators, die ook oppervlaktes steriliseren, laten ondernemingen toe om hun personeel in correcte omstandigheden te laten werken en klanten op de juiste manier te kunnen ontvangen. Optimale condities in de open spaces, vergaderzalen, receptie, cafetaria, sanitair, … kunnen bij deze gegarandeerd worden zonder impact op de normale gang van zaken.

In handelszaken, zoals detailhandel, kledingszaken, voedingszaken, apothekers, opticiens, kapperszaken, … kunnen onze toestellen perfect worden ingezet om de ideale omstandigheden te creêren voor zowel personeel als klanten. Het laat toe om een constante stroom van verse en ontsmette lucht te voorzien evenals om de gehele ruimte te ontsmetten waar nodig zoals pasruimtes, toog, kassa, computers, koopwaar, …

Onze sterilisators geven sport- en fitnesszaken, schoonheids- en verzorgingscentra, personal coaching,… de mogelijkheid om hun klanten de perfecte omstandigheden te garanderen qua ontsmetting en propere lucht overal waar nodig is (vestiaires, sanitair, receptie, …)

In eventzalen, concertzalen, cinema’s, recepties, theaters, … kunnen onze toestellen zorgen voor propere, ontsmette lucht tijdens en een volledige ontsmetting na elk event.

Werking

In ruimtes waar veel mensen samenkomen, zijn er veel micro-organismen aanwezig in de lucht. Dit zijn virussen, bacterieën, gisten en schimmels, waarvan de verspreiding nog versneld wordt door normale ventilatie en airconditioning en die schade aan de gezondheid kunnen toebrengen.

Deze ziekteverwekkers schaden de gezondheid van mensen, vervuilen grondstoffen en besmetten voedselproducten. Daarnaast zijn er ook veel ziekteverwekkers die via de lucht worden verspreid zoals de griep, tuberculose en ander mogelijke vormen van pandemiën zoals recentelijk COVID19.

Vandaag de dag is het noodzakelijk om mogelijke besmettingen of verontreiniging van de omgeving en lucht te vermijden , voornamelijk waar er een grote circulatie van mensen is zoals in ziekenhuizen, luchthavens, stations, metro, bus, restaurants, scholen, apothekers, winkels, etc.

De luchtsterilisatie- en filtersystemen, een combinatie van UV en ozon, voorgesteld door Aqua Brio, elimineert op een betrouwbare manier deze besmettelijke stoffen in de lucht zodat meest hygienische omstandigheden gecreëerd kunnen worden in alle nodige ruimtes. Om ziektekiemen op lange termijn uit te schakelen, is het mogelijk om de lucht te desinfecteren bij het binnen komen van het Brio Air Systeem met UV + Ozon (met de juiste programmatie van ozonuitstoot). Dit verwijdert de vervuiling en zorgt ervoor dat het apparaat en de omgeving zuiver blijven.

Daarnaast is er ook een systeem op basis van enkel UV met kortegolf, deze werkt bacteriedodend. De straling wordt geabsorbeerd door het DNA van deze mirco-organismen waardoor de schadelijke werking van deze organismen wordt uitgeschakeld, net zoals het reproductief vermogen. UV-Straling wordt gebruikt in verschillende toepassingen, onder meer om voeding te desinfecteren, alsook water en lucht. Dit wordt al meer dan een eeuw beschouwd als een mutageen op cellulair niveau. Dit systeem heeft, in tegenstelling tot een UV + ozon systeem dat filtert én sterilieert, voornamelijk een filterende functie.

Onze toestellen kunnen in sommige gevallen ook worden aangesloten op bestaande ventilatiesystemen, waardoor ontsmetten en desinfecteren vlotter verloopt.

Brio Air Systems U.V.

Brio Air Systems UV is een luchtdesinfectie- en sterilisatiesysteem dat door het gebruik van U.V.C.-stralen in een inox compartiment dat de straling versterkt.

Een luchtcirculatiesysteem stuwt vuile lucht in het interne U.V.C-sterilisatie compartiment waar het door deze geforceerde passage volledig gezuiverd wordt van alle mogelijke organismen.

De geconcentreerde ultravioletstralen elimineren alle mogelijk ziektekiemen en microben.

Deze straling geproduceerd door het Brio Air Systems U.V maakt genruik van de juiste golflengte om alle organismen en virussen te vernietigen door het aanpassen van het DNA of geneitsche afdruk waardoor er een perfecte sterilisatie van de lucht kan gegarandeerd worden.

Het Brio Air Systems UV kan constant zonder problemen draaien zodat er een constante propere stroom van lucht kan voorzien worden voor een maximale bescherming.

Technische specificaties:
Handmatige of afstandsbediening

Werkingsindicator U.V.C lamp
Gebruiksteller van de UV lamp (in uren)
Indicator in het geval van een probleem
Anti-stoffilter Mod Air Filter 130

Brio Air Systems U.V./OZ

Brio Air Systems U.V./OZ werkt met hetzelfde principe als het Brio Air Systems U.V. met een belangrijke toegeving die de volledige omgeving ontsmet die wordt blootgesteld aan besmetting.

Brio Air Systems U.V./OZ stoot op een gecontroleerde manier ozon uit. Ozon is een krachtige oxidant die de lucht volledig steriliseert zoals ook oppervlakten, voorwerpen en alle textielsoorten. Daarnaast werkt ozon ook als een zeer efficiënte verfrisser die geurtjes uit de lucht haalt.

Brio Air Systems U.V./OZ is uitgerust met een mogelijkheid tot programmeren met als keuzes:

 • Sterilsatie en filtratie door UVC wanneer er personen aanwezig zijn: op deze manier wordt de lucht continu gesteriliseerd en gefilterd dankzij de ultravioletstralen die de schadelijke organismen doden en zorgen voor propere lucht gedurende alle uren dat er personen zoals klanten en personeelsleden, aanwezig zijn.
 • Sterilsatie en filtratie door UVC en ozon wanneer er niemand aanwezig is: de lucht en de volledige omgeving, tot in de kleinste hoekjes, wordt volledig gereinigd en gesteriliseerddanzij de verspreiding van ozon die micro-organismes aanvalt. Dit kan enkel gebeuren wanneer er niemand aanwezig is om niemand blootstelling aan ozon te geven.

Het Brio Air Systems U.V./OZ kan geplaatst worden in openbare plaatsen zoals alle soorten openbaar vervoer en openbare gebouwen, maar ook bureau’s, winkels, magazijnen, restaurants, bars, supermarkten, praktijken, scholen, hotels etc…

Het Brio Air Systems U.V./OZ moet geprogrammeerd en geactiveerd worden wanneer er geen aanwezigen zijn (passagiers, klanten, personeel, patiënten, …) zoals bijvoorbeeld tijdens pauzes, sluitingsuren, snachts of het einde van een shift.

Technische specificaties:
Handmatige of afstandsbediening

Werkingsindicator U.V.C lamp
Gebruiksteller van de UV lamp (in uren)
Indicator in het geval van een probleem
Anti-stoffilter Mod Air Filter 130

Contactez-nous par téléphone au 02 743 40 90 ou via le formulaire ci-dessous

  Nom

  Email

  Téléphone

  Code postal

  Remarque (facultatif)